امام زمان (عج) در احادیث معصومین
رسول اکرم (صل الله علیه و آله) می فرمایند: خوشا آن که قائم اهل بیت را درک کند و پیش از قیامش به او اقتدا می کند.
(کمال الدین، ص287)
امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) می فرمایند: تمسک کنندگان به امر ما، در بارگاه قدس (فردوس برین) خواهند بود و منتظران امر ما، مانند کسانی اند که در راه خدا به خون خود غلطیده اند.
(الخصال شیخ صدوق، ج2، ص523)
حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) می فرمایند: (در این کتاب) اسامی جانشینان پیامبر است؛ نخستین ایشان، پسرعمویم علی (ع) و در پی او 11 نفر از فرزندانم می باشند که آخرینشان قائم (عج) است.
(اصول کافی، ج1، ص442)
امام حسن (علیه السلام) می فرمایند: همه خیرها در آن زمان است، زیرا قائم ما قیام می كند و همه این حوادث را از بین می برد.
امام حسین (علیه السلام) می فرمایند: هر که در دوران غیبت قائم ما بر ولایت ما ثابت باشد خداوند پاداش هزار شهید، مانند شهدای بدر و احد را به او عطا فرماید.
(کمال الدین، ص323)
امام سجاد (علیه السلام) می فرمایند: اهل زمان غیبت او که معتقد به امامتش و در انتظار ظهورش باشند، از اهل هر دو دوره و زمانی بافضیلت ترند. انتظار ظهور، از بزرگترین راه های رسیدن به ظهور است.
(بحارالانوار، ج52، ص122)
امام باقر (علیه السلام) می فرمایند: هرگز! هرگز! فرج (موعود) ما (برای شما) حاصل نشود تا آن که به سختی غربال شوید تا ناخالصان بروند و خالصان باقی بمانند.
(الغیبه شیخ طوسی، ص206)
امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هر کس سوره بنی اسرائیل را در هر شب بخواند نمی میرد مگر قائم را درک کند.
( وسائل الشیعه، ج7، ص410)
امام موسی بن جعفر (علیه السلام) می فرمایند: اگر به تعداد اهل بدر (مومن کامل) در میان شما بود، قائم ما قیام می کرد.
(مشکاه الانوار، ص128)
امام رضا (علیه السلام) می فرمایند: هنگامی که مهدی (عج) ظهور نماید، زمین غرق اشراق نور پروردگار می گردد و میزان عدالت را بین مردم بر پا می کند و دیگر احدی به دیگری ظلم و ستم نمی کند.
(کمال الدین، ص372)
امام جواد (علیه السلام) می فرمایند: پیش از فرارسیدن وقت این امر (ظهور موعود) شتاب نکنید که پشیمان می شوید و آن را دور نشمارید که دلتان قساوت می گیرد.
( الخصال شیخ صدوق، ج2، ص622)
امام هادی (علیه السلام) می فرمایند: اگر نه این بود که پس از غیبت قائم شما، برخی از دانشمندان وجود دارند که: 1- به سوی او دعوت می کنند2- و مردم را به سوی آن حضرت سوق میدهند از دین او با استدلال های الهی حمایت میکنند3- و بندگان ضعیف خدا را از افتادن در دام ابلیس و یارانش رهایی می بخشند. پس به تحقیق هیچ کس نمی ماند، جز اینکه از دین خدا برمیگشت. ولی آن عالمان، زمام و رشته ی دلهای شیعیان را می گیرند، همانگونه که ناخدای کشتی، سکان و فرمان کشتی را میگیرد. پس آنها نزد خدای عزوجلّ، از همه برترند
(بحارالانوار،ج51،ص156)
امام حسن عسگری (علیه السلام) می فرمایند: خداوند به وسیله ی او (حضرت حضر) غربت قائم را در دوران غیبتش به انس و دوستی و تنهایی او را به پیوند و آشنایی مبدل می سازد.
(منتخب الانوار المضیئه، ص40)
امام زمان (علیه السلام) می فرمایند: برای تعجیل دیگران فرج بسیار دعا کنید، که فرج من فرج شما نیز هست.
(کمال الدین، ص485)